Tovább a tartalomhoz

Hogyan kezeli az alkalmazás az automatikus előfizetéses rendeléseket?

A Globe minden megújításhoz, amelyet az előfizetési alkalmazás létrehoz, hozzáadja a vásárló elmentett átvételi pontját. A vásárlónak nem kell minden szállításnál újra pontot választania.


  • A Globe megjegyzi a vásárló által választott átvételi pontot, külön minden futárszolgálathoz és szállítási országhoz.
  • A megújítás azt a pontot kapja, amely a futárszolgálatához és országához van elmentve. Egy országhoz elmentett pontot a Globe soha nem használ másik országba menő megújításhoz.
  • DHL Packstation esetén a vásárló Postnummer száma is mentődik, és a Globe minden megújításhoz hozzáadja.
  • Ez azokkal az előfizetési alkalmazásokkal működik, amelyek a megújításokat Shopify rendelésként hozzák létre, például Shopify Subscriptions, Loop, Seal, Recharge vagy Appstle.

A vásárlók a fiókjukban látják és módosítják az elmentett pontjaikat, Ön a Shopify adminban a vásárló oldalán módosíthatja őket. Lásd: Kedvenc átvételi pontok előfizetésekhez.


Ha egy elmentett átvételi pont bezár:

  1. Javítsa az aktuális rendelést: távolítsa el a pontot a rendelésből, és kérje meg a vásárlót, hogy válasszon újat a rendelés állapotoldalán.
  2. Javítsa a következő megújításokat: a vásárló által választott pont automatikusan mentődik. Saját maga is beállíthatja a További műveletek → Kedvenc átvételi pontok szerkesztése művelettel a vásárló oldalán.